Mi az a Pengo?

A PENGO egy olyan mobilapplikáció, amely új értékesítési csatorna az üzleteknek és digitális kirakat a vevőknek. Különlegessége, hogy a felhasználó választhatja ki az őt érdeklő üzletet vagy márkát, amely releváns, naprakész és exkluzív tartalmakat kínál neki.

Miért válassz minket?

A PENGO segítségével egy hatékony digitális értékesítési eszközt kapsz a kezedbe. Elérheted a valódi vásárlóidat, kommunikálhatsz velük, új vevőket szerezhetsz, ajánlatokat és híreket tehetsz közzé azoknak, akiket valóban érdekel.

Nem kell külön szakembereket fizetned, hogy kövessék a folyamatosan változó digitális trendeket és hatékonyan hirdessenek az online térben. A PENGOval összekötheted saját Facebookon vagy Instagramon közzétett ajánlataidat, vagy adhatsz exkluzív ajánlatokat és híreket törzsvevőidnek.

A PENGO lehetőséget nyújt, hogy a saját arculatoddal jelenj meg a digitális áruházban. Az ajánlat pedig már csak rajtad múlik. Rajongóid és az applikáció automatikusan ajánlani fognak téged a hasonló érdeklődésű, új vevőknek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A vásárlók saját maguk választják ki kedvenc boltjaikat és márkáikat, mert szeretnék egy helyen elérni a releváns ajánlatokat. Máshol ezt nem tudják megtenni. Mindezt zavaró spam, promóció, vagy felugró reklám nélkül.

A PENGO alkalmazással a vásárlók pillanatok alatt átlátják az általuk választott ajánlatokat, mintha kirakatokat nézegetnének egy digitális áruházban. Kedvenceiket megoszthatják ismerőseikkel, követhetik sztárok és influencerek kedvenc üzleteit.

A rendszerbe integrált chat, e-mail és hanghívás használatával kapcsolatba léphetnek veled. Az „egy kattintásos” megoldással pedig lefoglalhatják vagy megvásárolhatják termékedet vagy szolgáltatásodat.

A Pengo tehát

  • Folyamatos digitális jelenlét
  • Költséghatékony vevőelérés
  • Releváns tartalom
  • Személyes kapcsolat, interakció
  • Meglévő rendszerbe integrált one-click marketing lehetőség
  • Beépített marketinganalízis és havi riport

PRÓBÁLD KI A PENGO-T ÉS TESZTELD INGYEN MÉG MEGJELENÉS ELŐTT!

Így megérzed, hogy neked való-e.
Mi pedig finomíthatjuk a megjelenésig a te értékes tanácsaiddal együtt!

TERVEZETT INDULÁS: 2019. MÁRCIUS

VÁRHATÓ HAVI DÍJ: 15 000 FT/HÓNAP

KÉRDÉSED VAN?

    KIK VAGYUNK?

    Több évtizedes nemzetközi értékesítési, termék- és üzletfejlesztési valamint piackutatási tapasztalattal a hátunk mögött 2017-ben megalapítottuk saját vállalkozásunkat. Olyan mobilalkalmazási megoldás létrehozásába fogtunk, amely hiánypótló a vásárlók körében és új értékesítési és kommunikációs lehetőség az üzletek számára.